Strona główna   >  Aktualności

Klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy w Centrum

13.06.2018

Klauzula zgody:
 
Zgodnie z art.6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb aktualnej i przyszłych rekrutacji.
 
 
Klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy
 w Centrum Opieki nad Dzieckiem „Dąbrówka” w Jeleniej Górze

 
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest:
    Dyrektor Centrum Opieki nad Dzieckiem "Dąbrówka" w Jeleniej Górze,
    ul. Podgórzyńska 6/2, 58-560 Jelenia Góra.
  2. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w Centrum Opieki nad Dzieckiem "Dąbrówka w Jeleniej Górze możliwy jest przez:
    adres e-mail: iodo.dabrowka@o2.pl lub tel. 75-755-14-02
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą dla potrzeb aktualnej i przyszłych rekrutacji - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz Kodeksu Pracy z dnia 26 czerwca 1974 r.
  4. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres tej i przyszłych rekrutacji
  5. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa
  6. Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie 
  7. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
  8. Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w oparciu o przepisy prawa a w pozostałym zakresie jest dobrowolne

Wytworzył: Katarzyna Lenart-Wyrobek (13 czerwca 2018)
Opublikował: Adrian Michałczak (13 czerwca 2018, 20:33:17)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 47

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij