Klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy w Centrum Opieki nad Dzieckiem 'Dąbrówka' w Jeleniej Górze - BIP - Szkoły i placówki wychowawcze miasta Jelenia Góra
Strona główna   >  Aktualności

Klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy w Centrum Opieki nad Dzieckiem 'Dąbrówka' w Jeleniej Górze

13.06.2018


Jelenia Góra, 25.05.2018r.
 
 
Klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy
 w Centrum Opieki nad Dzieckiem „Dąbrówka” w Jeleniej Górze

 
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Centrum Opieki nad Dzieckiem „Dąbrówka” w Jeleniej Górze z siedzibą  przy ul. Podgórzyńskiej 6/2, 58-560 Jelenia Góra, reprezentowanym przez Dyrektora Centrum Opieki nad Dzieckiem „Dąbrówka” w Jeleniej Górze (nr tel.: 75-755/14/02  adres e-mail: dyrektor@dabrowka.jgora.pl):
  2. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w Centrum Opieki nad Dzieckiem "Dąbrówka w Jeleniej Górze możliwy jest przez:
    adres e-mail: iodo.dabrowka@o2.pl lub tel. 75-755-14-02.
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą dla potrzeb aktualnej i przyszłych rekrutacji na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz Kodeksu Pracy z dnia 26 czerwca 1974 r.
  4. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres tej i przyszłych rekrutacji.
  5. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów.
  6. Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie.
  7. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy przetwarzanie danych osobowych dotyczących naruszałoby przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 roku.
  8. Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w oparciu o przepisy prawa a w pozostałym zakresie jest dobrowolne.
  9. Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/ organizacji międzynarodowej.
  10. Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.
 
 
Klauzula zgody:
 

Zgodnie z art.6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez administratora Centrum Opieki nad Dzieckiem „Dąbrówka” w Jeleniej Górze z siedzibą  przy ul. Podgórzyńskiej 6/2, 58-560 Jelenia Góra, reprezentowanym przez Dyrektora Centrum Opieki nad Dzieckiem „Dąbrówka” w Jeleniej Górze dla potrzeb aktualnej i przyszłych rekrutacji na stanowisko…………….
 
 
Dyrektor Centrum Opieki nad Dzieckiem
"Dąbrówka"
w Jeleniej Górze
Katarzyna Lenart - Wyrobek

Wytworzył: Katarzyna Lenart-Wyrobek (13 czerwca 2018)
Opublikował: Adrian Michałczak (13 czerwca 2018, 20:33:17)

Ostatnia zmiana: Adrian Michałczak (26 czerwca 2018, 20:27:15)
Zmieniono: edycja treści

rejestr zmian tej informacji »


Liczba odsłon: 105

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij